v2.9 2021.05.01 - Fejlesztési csomag

Tommy

Vezetőségi tag
Fejlesztő
ÚJDONSÁGOK
Bekerült az új fegyverbolt!
A fegyverbolt minden héten szombaton és vasárnap délelőtt 10 órátol, este 8-ig van nyitva. A fegyverboltban minden játékos rendelkezik egy napi limittel, naponta csak egy fegyvert és 5 fegyvertárat tud vásárolni. Fontos felhívni a figyelmet a prémium pontból való fegyver és fegyvertár vásárlására is mivel fegyverboltban található bármilyen tárgy prémiumpontból való vásárlása felülírja a limitet és a szükséges szintet is, emellett nem érzékeli mint plusz egy fegyver / fegyvertár kifizetésnél. Minden fegyver vásárlásnál szükséges, hogy rendelkezz egy érvényes fegyvertartási engedéllyel(prémium pontból való vásárlás során nem szükséges), más esetben nem tudsz se fegyvert, se fegyvertárat vásárolni. A fegyverekkel kapcsolatos információk:

  • Colt 45 - $50,000 - 3000HLP - Szükséges szint: 5
  • Shotgun - $75,000 - 3750HLP - Szükséges szint: 15
  • Vadászpuska - $120,000 - 4250HLP - Szükséges szint: 25
Fegyvertárak:

  • Pisztolytár - $25,000 - 2000HLP - Szükséges szint: 5
  • Shotgun lőszer - $35,000 - 2500HLP - Szükséges szint: 15
  • Vadászpuska tár - $45,000 - 3000HLP - Szükséges szint: 25

Bekerült két új tárgy, gépjármű adásvételi szerződés és a toll.
Ez a két tárgy feltétlen szükséges lesz a játékosok, főleg a járművel kereskedő személyek számára. Aki eladni kívánja a járművét szüksége lesz, hogy egy adásvételi szerződést birtokoljon. Az alábbi tárgyat városházán, George[Dokumentumok] NPC-nél találhatja meg. Emellett szükség lesz egy tollra is, hogy az adásvételi szerződést kitöltse a személy. Több információval bővítettük számotokra a gépjármű adatokat, beleértve megtett kilométer (ami hamarosan fontos szerepet fog játszani...), szín, tuningok. Itt viszont nincs vége rendszerünknek, a megvásásrló személynek is szüksége van egy tollra, hogy alá tudja írni a gépjármű adásvételi szerződést. Ha a vásárló félnél nincs toll, avagy nem tudja aláírni a szerződést, akkor a szerződés automatikusan elutasításra kerül 2 perc után. Apróbb változtatásokat is végrehajtottunk a gépjármű adásvételi szerződésen, a gépjárműt mostantól a gyári ár 30%-ért lehet már csak eladni.

Ha nem fizeted ki az üzemanyagot, akkor a rendőrök értesítve lesznek.
Minden szerveren fennlévő és szolgálatban lévő rendőr egy értesítést kap a jármű típusáról, rendszámáról, színeiről illetve pozíciójáról ha tankolás után 2 perccel nem fizeted ki az üzemanyagot.

Lefoglalt járművek kiváltó helye átkerült San Fierroba! Új blip jelöli a térképen.

MAP FIXEK

- Rebels mappolás kivéve.
- Török mappolás kivéve.
- Északi mellett található volt olasz HQ kivéve.


Egyéb FIXEK
- CJ futás kivétele (Normál séta)
- Staffchat jogosultság frissítése.
- Dupla fizetés kivéve
- Dupla halárak kivéve
- Jailben és bilincsben való rádiózás letíltva
- Admin help parancsok frissítve
- GPS-ben a /gps koord parancs működik negatív értékekkel is (példa: /gps koord -15 -15)
- Regisztrációnál az RP teszt kérdések frissítve
- Map ikonok elhelyezése, megnevezése frissítve (Déli mellet található bútorbolt blip kivéve, Drift pálya > Verseny pálya - Blip cserélve, Aréna)
- Telefonból a hírdetés kivéve.
- Adminoknak jelzi ha valaki animba esik.


2021.05.01 - v2.9 - Tommy
 
Top