M
Reaction score
96

Profil posztok Latest activity Állapotfrissítések Névjegy

 • szia kedves márk tudnál intézkedni olyan ügyben hogy elbírálják az adminra tett panasz-t forumon, mivel ts3 ról bannolva vagyok nem nagyon tudok intézkedni ez ügyben . előre is köszönöm :)
  Hello!
  Valamiért kéri amikor beakarok lépni a szerora a 2faktoros belépési kodot pedig én nem kapcsoltam be tehát igy nem tudom azt,segitenél ebben.
  A másik az hogy ucpre is kér valami azonositó kodot ami szint ugy nincs meg.
  Megoldhato lenne hogy ezeket mihamarabb megtudjam,mert igy a szerora se tudok felmenni.
  G
  Gary Williams
  Szia nekem is ez a probléma akatt fent de itt rá a megoldás:
  fellépsz upc:elfelejtett 2faktor
  kapsz emailt miután beirtad az emailcímed egy kóddal
  androidra letöltöd a google hitelesítőt (iosre nemtudom hogy)
  belépsz alkazmazásba vonalkód leolvasása
  bentvagy az emailban leolvastatod a kódot
  ott kijön pár számjegy azokat kell beírni 1 percenként frissülnek a számok!
  Aaron R Lewis | Deka™
  Aaron R Lewis | Deka™
  Írj nekik fb oldalra.
  Hello egy admin jailbe rakott egy ic ügy miatt azért mert az egyik résztvevője az rp nek az ő baratja volt és teljesen igazságtalanul cselekedett. Tehetsz valamit vagy valakimas tehet? Válaszod előre is köszi!!!:-D
  Hali! Buggos az accountom nem tudnak bevenni frakcióba, mert azt írja már egy frakció tagja vagyok pedg ez nem így van mert egy frakcióban se vagyok benne. Home-ba se jelez semmi frakciót mégse tudnak bevenni.
  Cső! Royalf még régen elfogadta a szerver unban kérelmem, de a szerverről még bannolva vagyok, tudnál segíteni? [Kérelmem van jelenleg aktív, valamint amit elfogadod Royalf a Elavultaknál van!]
  Választ köszi
  Csőő gyorsba mondom mi a helyzet, elfogadták Ub kérelmem [Royalf fogadta el] de a szerverre még mindig nem tudok felmenni [bannolva vagyok] TS re nem tudok felmenni, hogy tudnám ezt megoldani, hogy feltudjak menni a szeróra ? Válaszod köszi igyá sokat :D
  Helo ! Azt irtad PM ben hogy megkapom az ubant és még mindig nem tudok fel menni a szerverre, ha lesz rá időd nézd meg :) Köszi, szép napot !
  Hali kellene egy serial váltás, megoldható? multkor volt egy karbantartás este azóta nem tudok a fiókomba belépni. meg sehova
  Üdv. 

  Körülbelül 1 éve nem játszottam a szerveren, most lenne kedvem de nem tudok serial váltani UCP-be, nincs régi Serial-om az újat meg foggalmam sincs hol találom. Csatlakozás után meg csak új karaktert tudnék csinálni, de nem tudok mert már van karakterem az e-mail-lemmel, meg miért csinálnék ha van egy már. Nem, nem vagyok bannolva, nem ezért kell serial váltás. Van erre valami megoldás?

  Válaszodat köszönöm!  Szia Mark!2017/7/13-án kibbanoltál OOC Kereskedésért.Én nem tudom mit kereskedtem OOC,és hogy miért bannolhattál,ezért kaphatnák egy bizonyítékot vagy valamit,hogy miért bannoltál ki?Előre is köszi.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top