1. Ez az oldal cookie technológiát használ, azzal ha továbblépsz elfogadod az ezzel kapcsolatos szabályokat. Learn More.
Petro Ilaj
Legutóbbi aktivitás:
Július 18, 2019 at 19:57
Csatlakozott:
Szeptember 22, 2018
Kommentek:
142
Kapott Likeok:
133
Trophy pontok:
43
Nem:
Férfi
Születésnap:
Április 10, 2000 (Kor: 19)
Hely:
Los Santos
Beosztás:
Civil

Discord

Petro Ilaj

Aktív kommentelő, Férfi, 19, from Los Santos

Játékos
Petro Ilaj utoljára látta:
Július 18, 2019 at 19:57
  1. Ezen a profilon nincsenek üzenetek.
 • Loading...
 • Loading...
 • Névjegy

  Nem:
  Férfi
  Születésnap:
  Április 10, 2000 (Kor: 19)
  Hely:
  Los Santos
  Beosztás:
  Civil
  Nevem: Don Sebastian Lucio.
  Született: 1995. Április 10. Olaszország. Nápoly.
  Anyja neve: Bianchi Rita.
  Apja neve: Don Sebastian Oscar.
  Rólam: Egy gazdag család egyke fia vagyok, kicsiként sokat töltöttem apámmal miközben üzleti ügyeit intézte, így sok dolog szemtanuja voltam, apám egy vezér alkat, övé volt Olaszország legnagyobb feje. Majd fizikai tulajdonságaim kitűnőek voltak sportban és iskolában is, kitűnő és szorgalmas tanuló voltam, nem sokat verekedtem iskolás éveimben, de megvédtem magam mikor kellett. Valássu családból származom így nagy bennem a hit, tisztelet és a szeretet. Apám jól nevelt és át adta minden üzleti tapasztalatát mikor 18. életévemet be töltöttem, így már én kezem is benne volt az üzletben és én is tudtam intézni saját üzleteimet, sok barátot és partnert szereztem aki bizalmasom volt. Anyám mindig féltet és vigyázott rám, ezért is egy higgadt, fegyelmes, úri ember vagyok, tudom hogy mikor elég a dolgokból és mikor kell le állni, üzleteimet is így higgadtan vezettem le. Majd apám kinevezett, hogy Amerikába, Los Santosba költözzek egy kis tapasztalat szerzés céljából, üzleteimet itt folytatom tovább és sok barátot szereztem itt. Van egy házam egy kis hajókikötővek ahol szép vitorlás hajóm áll, volna egy szép piros Ferrarim apám ajándéka ként és egy német autóm egy Audi R8, két legjobb barátom van kikbe nagyon bizok Gawyn és Keno Stewenson két testvér. Azóta is jól élek Los Santos városába és jó kapcsolstaim vannak, és sűrűn beszélek, látogatók haza családomhoz.
  Személyes tudnivalók:
  Feleségem és fiam egy baleset miatt elhunytak 2 éve, azóta nincs barátnőm és csak barátaimra számítok, nem szoktam eljárni bulizni hanem barátaimnak szívesen sütök, főzök bármilyen finom olasz ételt. Szeretek szabad időmben futni és sportolni, szívesen járok el sétálni a városba, vagy hajómmal horgászni kis időre.