X

Profil posztok Latest activity Állapotfrissítések Névjegy

 • Szia. Nem tudok neked privát üzenetet írni. Kaptam unbann a szerverről. Nelvagyok nullázva elszeretném mondani mim volt. Lehetseges hogy rám írj?
  Szia Xenius a Zsoltika1111 es nevü accountomról kérlek levennéd a bannt? mert azt irja hogy ez az account le van bannolva indok: szia.
  Szervusz elnézést a zavarásért kaput szeretnék lerakni az ingatlanomhoz esetleg tudsz ebben segíteni nekem és mennyi az ára? Válaszodat előre is köszönöm.
  Szia egy olyan kerdesem lenne hogy a gepembe ujra csereltem a winchestert es veletlen arra is regisztraltam egy karit es a masik elveszett de kertem serial valtast mindkettore es el is lett fogadva de a bejelentkezo panelnel nem tudom att irni a nevet tudnal benne segiteni?
  A
  Alex Speed
  hello!sikerült megoldani a problémát azota? sajna nekem is ez a gondom :/
  Üdv!Kérlek tudnál segiteni?Az lenne a gondom hogy amikor kilépek és újra belépek folyton eltűnik a nyelvtudásom és mindig újra kell vásárolnom.Előre is köszönöm!
  Üdv. Segitségre lenne szükségem. körülbelül 3 hónapja nem játszottam a szerveren, és elfelejtettem a jelszavam, illetve az e-mail cimem is :( a felhasználó nevem viszont tudom. nem tudnánk ezen segiteni valahogy? előre is köszönöm
  Szia Xenius! Kérlek segítenél nekem? elseje óta nemtudok a szerverre felcsatlakozni, ugyanis aztírja ki hogy Időtúllépés a kapcsolat megszakadt [CC23], "beszürkül" az egész szerver utánna meg eltűnik a szerverek listájából, és nemértem, olyan érdekes hogy csak pont ennél a szervernél van ez.. egyszerűen nemtudok mitkezdeni már vele. Remélem tudsz segíteni! Köszi! (ja és még valami: VPN-ről megpróbáltam felmenni, azzal sikerült de hiába.. nemtudok vele sokat kezdeni)
  Jó estét.

  Lenne egy kisebb/nagyobb problémám. A baj az lenne, hogy az UCP-nem enged be engem. Azt írja hibás a jelszó... Nem értem miért pedig ide enged. Jelszót cserélni nem enged azt írja ismeretlen. Mit tudok csinálni?? Ez mind azért kéne, hogy tudjam kicserélni szintén a seriálom mert új gépem van és azt írja nincs társítva a géphez.. De nem tudok belépni UCP-re. Tudna segíteni?? Nagyon megköszönném. 
  Üdv. 

  Körülbelül 1 éve nem játszottam a szerveren, most lenne kedvem de nem tudok serial váltani UCP-be, nincs régi Serial-om az újat meg foggalmam sincs hol találom. Csatlakozás után meg csak új karaktert tudnék csinálni, de nem tudok mert már van karakterem az e-mail-lemmel, meg miért csinálnék ha van egy már. Nem, nem vagyok bannolva, nem ezért kell serial váltás. Van erre valami megoldás?

  Válaszodat köszönöm!
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top