2021.06.06

Tommy

Vezetőségi tag
Fejlesztő
ÚJDONSÁGOK
- Közös rádiót csak szolgálatban lehet használni. A visszaélések elkerülése érdekében, a /d (közös rádió) csak szolgálatban használható.

- Duty perceket már a leaderek is letudják kérni a /dutypanel paranccsal. FőAdminok továbbra is letudják kérni minden frakció duty percét. Javítva - tudom, hogy ha nem adtatok meg frakció ID-t, akkor befagyott az egész játék és a panel megtelt random játékosokkal, most már ilyen probléma nem lesz. Duty perceket CSAK leader jogosultsággal lehet lekérni és csak a saját frakció duty percei tekinthetőek meg.

- Szerelőnél az alkatrészes NPC skin lecserélve.

- Segélyhívás: Több frakció is jelezte, hogy folyamatosan floodlják a hívásokat, megtisztelve őket, minden szervezetnél (LSTS, LS Taxi, LSMC, LSPD és LSFD) csak 5 percenként lehet bejelentést tenni.

- A szerveren található traffipax jelzések (blippek) törölve lettek.

- Festés: Minden játékos letudja festeni saját gépjárművét a szerelőtelepen található festőboxokban. A szerelőtelepre érve a festőboxnál találkozhatunk egy NPC-vel aki festékszórót árul. Megvásárlás után menjünk be a festő boxba és válasszuk az általunk kedvelt színt a /sz panelben. Alul a szín1-et pipáljuk be ha a gépjárművet szeretnénk festeni. Szín2 kiválasztásával a jármű felnijét fogjuk tudni színezni. Ha kiválasztottuk az általunk kedvelt színt és azt, hogy a jármű melyik részét szeretnénk festeni, akkor zárjuk be a panelt(kattintsunk a panelen kívülre) és kezdjük el fújni járművet. Látható lesz számunkra ahogy a jármű egyre jobban kezdi felvenni a kiválasztott színt. Amint befejeztük a festést egy megerősítő szöveg fog megjelenni a chaten, hogy befejeztük a festést. "[HL] Festés befejezve!". Frakció járművek festése ugyan így zajlik, viszont az adott frakció járművét csak olyan ember tudja festeni aki rendelkezik leader jogosultsággal.

- SUD frakciófejlesztés bekerült, bővebb információkért https://forum.hl-rpg.eu/threads/sturm-und-drang-frakciofejlesztesi-kerelem.33683/


2021.06.06 - Tommy
 
Top