• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.
  • 🎄 Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a HL Csapata! 🎄

Denaro Hawkins pályázata: Elite Nova Cars.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Denaro Hawkins

Fórum Moderátor
Már 25, 2022
674
1,134
30
w4e.png

"Üdvözlöm a tisztelt vezetőséget!"

[Denaro Hawkins] vagyok, egy szenvedélyes autórajongó, aki már gyermekkorától kezdve az autók világában mozog. Néhány évig dolgoztam különböző autókereskedésekben, ahol elsajátítottam az autóeladás minden fortélyát. Pár évvel ezelőtt már voltam tulajdonos egy kereskedésben, de egy ostoba döntés miatt elveszítettem.

Az autókereskedés számomra nem csupán egy munka, hanem egy lehetőség arra, hogy megvalósítsam álmaimat, ès segìtsek másoknak is elèrni cèljaikat. Szeretnék egy olyan kereskedést létrehozni, ahol az emberek nemcsak autókat vásárolhatnak, hanem egy közösséghez is tartozhatnak. Terveznék különleges eseményeket, például, tuning versenyeket és találkozókat, megnyitó és akciós bulikat, így növelve a kereskedés jóhírét.
Fontosnak tartom a folyamatos árusítást így a használt autó iparban, és biztosítani is tudnám a folyamatos utánpótlást, alkalmazottaim segìtsègèvel.

Célom, hogy az állam legnagyobb és legsikeresebb autókereskedését megalapítsam. Ehhez olyan autómodelleket szeretnék bevezetni, amellyek nem csak a gazdag, de a szegényebb rétegek között is helyt állna. Továbbiakban lehetőséget nyújtanék számos munkavállalóknak az új állások betöltésére, és bevezetném a vásárlók számára, egyedülálló hitelezési rendszeremet.

Hisszem, hogy a tapasztalataim, a szenvedélyem, és az új ötleteim révén képes vagyok egy olyan autókereskedést vezetni, amely mindenki számára sikert, élményeket, szenvedélyt, győzelmet és boldogságot hozna.

Sikeres pályázat esetén, azonnal felveszem a kapcsolatot az illetékesekkel, akik számos plakátot és hírlevelet tudnak biztosítani, és vállalnák a cég reklámozását. Megkezdeném a munkavállalók keresését, hogy mihamarabb megkezdhessük a járművek beszerzését, eladását.

Nemutolsó sorban jelenleg rendelkezem két féle járműszállítóval, amelyeket azonnal munkába is tudnék állítani, így megkönnyítve a mindennapokat.

Köszönöm a pályázási lehetőséget, és további szép napokat kivánok.

Tisztelettel:
"[Denaro Hawkins]"​
mta-screen_2024-08-30_19-37-25-removebg-preview.png

OOC

Bevezető:

Janinak hívnak, sokan ismerik néhány arcom/nevem IG. Részese vagyok a szerver mindennapjaiban már 3 éve zsinorban, 1640 játszott órámmal.
Szinte minden terét a roleplay-nek kipróbáltam már, de a saját frakcióban és a saját projectekben találtam meg az énem.
Voltam már egy autókereskedés tulajdonosa, és jó érzés volt időt tölteni az egésszel. Sajnos egy elhamarkodott döntés miatt, elcseréltem, és eléggé sokat buktam a dolgon, így nem tudtam már visszaszerezni, anyagi hiányok miatt.
Más kereskedésekben is dolgoztam már, de nem hiszem hogy rosszakat tudnának mesélni rólam. Mindig is becsülettel végeztem a dolgom IG.
Most, hogy pályázható lett egy szabad kereskedés, megvillant számomra egy szikra, hogy újra lehetek autókereskedés tulajdonosa, és számos üzletet és rp-t tudok magam, és mások számára nyújtani.
Minden autókereskedésbe benézek hetente egyszer, és sok helyen nem reális összegekkel árulják/árulták a járműveket.
Szeretnék a realitás fele maradni, és nem lehúzni IC játékostársaimat.

Kitiltásom és jailem nincs, ha a duty itemek leadása bebörtönzést nem számolom.

Céljaim:

Mindíg kilehet találni valami újat egy rendszernek, és én élnék is a lehetőségekkel ha kapok.
Mikor időm úgy engedi, szerveznék eseményeket mindenki számára bizonyos időközönként természetesen.
Próbálnám a realitáshoz közel tartani az árakat.
A jármű parkhoz viszonyulva foglalkoztatnék IC dolgozókat.
Discord csoportunk biztosan lenne, a mihamarabbi vásárlások/eladások lebonyolítása miatt.((Civilek számára is elérhető módon.))
Kereskedésen belüli elérhető jutalmakat alkalmaznék néhány téren.
A jövőben amennyire csak tudom folyamatosan fejleszteném a belső teret. ((Tapéta, bútorok, reklámtáblák, npc, kuka, atm, stb.))
Kereskedésben lévő munka járműveket biztosítanék a dolgozóknak.

Elérhető szerepkörök.((Kitűzők))

• Trainee:
    • Új belépők, akik alapokat tanulnak az autóeladásról, ügyfélszolgálatról és a kereskedés működéséről.
    • Korlátozott hozzáférésük van a készlethez és a pénzügyi rendszerekhez.
    • Feladataik közé tartozik az ügyfelek fogadása, az autók bemutatása és az egyszerűbb adminisztratív feladatok elvégzése.
  • Assistant:
    • Tapasztaltabb tagok, akik már önállóan is képesek ügyfeleket kiszolgálni.
    • Mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az autómodellek tulajdonságairól és a versenytársakról.
    • Támogatják az eladókat a bonyolultabb ügyletek lebonyolításában.
  • Person:
    • Teljes körű felelősséggel rendelkező munkatársak, akik önállóan kezelik az ügyfeleket a kapcsolatfelvételtől a végső szerződés megkötéséig.
    • Aktívan részt vesznek a készletkezelésben és a marketing tevékenységekben.
    • Elérhetik a legmagasabb jutalékokat.
  • Manager:
    • Az értékesítési csapat vezetője, aki felelős az eladási célok kitűzéséért és eléréséért.
    • Képzi és motiválja az eladókat, valamint részt vesz a stratégiai tervezésben.
    • Átfogó ismeretekkel rendelkezik a piacról, a versenytársakról és az autókereskedés működéséről.
  • General Manager:
    • A kereskedés legfelsőbb vezetője, aki felelős az összes üzleti tevékenységért.
    • Készít üzleti terveket, felügyeli a pénzügyi folyamatokat, és képviseli a kereskedést külső partnerek felé.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
Nem nyitható további válaszokra.