• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.
  • 🎄 Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a HL Csapata! 🎄

Dream Car használt autókereskedés pályázata.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Frank Biton

Játékos
Ápr 12, 2021
23
36
23
IC Rész, bemutatkozás.
keszkep.png

OOC Részleg.

Varga Miklósnak hívnak, nemrégiben töltöttem 16. életévemet. Mezőgazdaságban tanulok és dolgozok, kollégista vagyok. Haverokkal kezdtünk régebben játszani a szerveren. Elért nagyobb eredményeink Strum Und Drang -ban alleader. Főleg azért pályáztam meg a kereskedés-t, mer tudom a haveri csapatról, hogy szeretnek autókkal foglalkozni és ezzel kereskedni, így együtt könnyebb dolog lenne a csapattal. Koromhoz képest értelmesnek, jó felfogású nyugodt embernek gondolom magamat. A csapat törekszik a jó ár-érték arányokra és a jó Rp-re.

Rendszerünk:

Külön kialakult rendszert nem tudnék az elején nagyon kivitelezni, hiszen elötte bekéne indítani a kereskedést. Ezután kitalálok egy rendszert, ami a legjobban kedvez mindenki számára, gondolok itt az eladó-vevőkre, a szerveren lévő új játékosokra.

Tervem a kereskedéssel.

Nagy dolgoknak nem mondható, de a legtöbbet Rp-ző autókereskedés szeretnénk lenni, ügyes megbízható emberekel együtt lenni. A kereskedésben dolgozók-nak a magánéletét meghagyni, nyugodt boldog közösséget alkotva jó hangulatban.

Tagfelvétel:
A tagfelvételünket IC és OOC is csinálnánk, ebbe értem bele azt, hogy Fórumon lenne jelentkezési lap forma, megadott jól megszokott kérdésekkel. OOC beszélgetéssel ahol szint úgy kérdéseket tennénk fel, eldöntve illesz e a csapatunkba vagy sem. Első képp, ha OOC sikerült tovább jutni, IC folytatnánk a tagfelvételt úgy nevezett Állásinterjú köreiben folyna végig. Mind végig elbukható IC-OOC normálisan megindokolva utasítanánk el, sikertelen tagfelvételed.

Rang fokozatok:
Tulajdonos
-
Director
-
Deputy Director
-
Profi seller
-
Novice seller
-
trainee

Kereskedésünk álltali szabályok/elvárások.

Az IC megjelenésed legyen normális Rp-d-hez kapcsolódó kinézet, ne csempész táskával maszkba jelenj meg.
A bind Rp, elhanyagolt Rp-t használó embert egyből elutasítjuk-kirakjuk a kereskedés köreiből.
Vevők és Kollégákkal szemben is tisztelettel kell társalogni, hiába barátod vagy sem.
Nagy vonalakban érdekel, hogy miért nem tudsz lenni ott esetleges megbeszélésen. ( Pontos indok nem fontos, mivel magánéleted nem tartozik rám. )
Eladott-megvett kocsik és összegének feljegyzése. ( IC irdobán egy laptopon töltöd fel a telefonoddal csinált képeket Rp-sen. Amit OOC ha kérhetem Excel táblázatba, ha nem akkor máshova jegyzetelve kérném.. )

Köszönöm szépen, hogy végig olvastátok a lapot. Legyen mindenkinek szép és csodás napja. Esetleges kérdésekre örömmel válaszolok.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.