• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.

Hungary Life - Élményképkészítés - könnyedén

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Incama

Veterán
Máj 22, 2016
2,608
502
Ah2Rhhf.jpg

Szerkesztés és időpazarlás nélkül, F7-et benyomod beállítod a kamerát, majd beírod F8-ba az 'rplog' parancsot és nyomsz egy F12-t.

Ugyanezt fordítva és kilépsz belőle.

Ezek után a screenshot az MTA mappádon belül a "screenshots" mappában lesz megtalálható.

Jó rpzést!​

Utoljára szerkesztve:

@imransazonov

Játékos
Jul 23, 2017
143
220
Aki tud élményképet csinálni, az max a beleadását köszöni meg Incamának. Aki nem tud, az meg jobb ha használja, legalább valami minőségi is kisülhet EZZEL az újítással.
Személy szerint max megnézem hogy néz ki IG, de azért köszönjük Incama, hogy ezzel is foglalkoztál. Csak értékelni tudom.

michael hamann x fakky

Player since 2015
Játékos
Nov 8, 2017
361
359
Alapvetően jó feature, de az alábbi észrevételeim vannak:
- A beszédnél a név nem színeződik kékre, ami alapvetően nem nagy cink, de mégsem úgy adja vissza, ahogy a rendes chat írja
- A "/ame" parancsot nem jelzi
- Nem tudjuk válogatni, hogy melyek azok a logok amiket akarunk és mik azok, amiket nem (pl. egy helyesírási hibát vagy más playerek f*szságait ha el szeretnék tüntetni, akkor sok rp-t kell beírni, hogy "nullázzuk" a chatet, vagy PS-t kéne használni, de ez pont azért van, hogy ne kelljen PS-t használni)
- A HL vízjel kicsit túl nagy szerintem
- Maga a készített élménykép is nagy lesz, így szerintem jó lenne, hogyha a körbevágás miatt lehetne mozgatni és méretezni az élménykép "boxát".

shane.rutherford

adok-veszek fórum
Játékos
Aug 10, 2018
550
1,623
Arra nem is gondolsz, hogy sokan nem használnak Ps-t?
Igen, túloztam, nem szenvedé, de így mégis sokkal egyszerübb azért azt te is elismerheted.
Az egyszerűbb nem mindig jobb.
Persze,jó,hogy kitaláltak erre is valamit,de mivel nem a sima chatet rakja oda,ezért nem sokban különbözik egy LSRP+-tól.
Néhány frakció RP szintje nem igazán éri el az elvártat,így ez a két dolog(rossz RP,LSRP+ kinézet)elég rosszul fest együtt.

Lucian Wallace

Játékos
Sze 16, 2018
291
542
Nem rossz, nem rossz.

Csak ami a jobb alsó sarokban van szöveg, azt külön ki kell hozzá vágni. Na mindegy...

eugen m campbell

leviii
Játékos
Máj 24, 2018
1,091
434
19
Székelyszabar és Pécs
Pròbàltam a parancsot màr nem mukodik, szòval helyezem.

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.