• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.

Hungary Life - Rekordok

Hi.
Legtöbb duty idővel rendelkező játékos Zack Monroe // Heppi Zack Monroe // Heppi
202 óra, ezt csatolja ő nemsokára.​

Heo heo. Jelentkeznék arra a legtöbb dutyidővel rendelkező játékos rekordra.
1671905290219.png

eugen m campbell

leviii
Játékos
Máj 24, 2018
1,091
434
19
Székelyszabar és Pécs
  • Imádom
Reactions: Vin D Martin

eugen m campbell

leviii
Játékos
Máj 24, 2018
1,091
434
19
Székelyszabar és Pécs
↻ Legtöbb duty idővel rendelkező játékos (Frakció) Zack Monroe // Heppi Zack Monroe // Heppi (LSPD) | 232óra 37perc

• Imádom
Reactions: Vin D Martin

Adam Curt

Játékos
Sze 22, 2021
201
197
Marseille
1 nap alatt legtöbb jailt osztó admin-t megpályázom. (Nem tudom, hogy miért nem f12-vel screeneltem xd)
30 perc alatt osztottam ki, de nincs rá bizonyíték.
MPNVp3u.jpg

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Michael Mandes

Milán™

Elit vendeglato 😎
Játékos
Ápr 30, 2022
328
146
forum.hl-rpg.eu

Bence ™

“I'm not perfect. But I'll always be real” - 2Pac
Szerver Adminisztrátor
Aug 20, 2021
999
204
Székesfehérvár
1 nap alatt legtöbb jailt osztó admin-t megpályázom. (Nem tudom, hogy miért nem f12-vel screeneltem xd)
30 perc alatt osztottam ki, de nincs rá bizonyíték.
MPNVp3u.jpg
Kellene hozzá, hogy tényleg egy napon -e

Adam Curt

Játékos
Sze 22, 2021
201
197
Marseille
Sajnos a getplayerjails csak az online bebortonzott jatekosokat mutatja, es sajnos datumot nem ír. Azok a jailok akkor voltam mikor bejott az ATM rablas. Azert irt 1 napra mert kb 2 ora alatt jott ossze, de arrol ninca bizonyitekom. (telefonrol irok, helyesiras hibat elnezni.)

• Tetszik
Reactions: Pisti™

Nina Brownie

"Si vis pacem Para Bellum"
Játékos
Dec 14, 2021
167
75
21
Pereszteg