• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.
  • 🎄 Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a HL Csapata! 🎄

TÁJÉKOZTATÓ [LSPD] COMMUNITY POLICE ASSISTANT - Pályázati Felhívás

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

Tetsu

önkéntes igazságszolgáltató
Modellező
Fórum Moderátor
Veterán
Dec 29, 2017
2,314
4,816
discord.gg
Community Relationship Division.png

Kreatív vagy, és értesz a közösségi média oldalakhoz?
Jók a kommunikációs képességeid és szeretsz videót vágni?
Ismert vagy a TikTok, Social és Fórum oldalakon?

LÉGY TE a Los Santosi Rendőrség közösségi kapcsolattartója és social media managere COMMUNITY POLICE ASSISTANT beosztásban!
Egyéni bérezés, jó közösség és hosszútávú munkalehetőség!

JELENTKEZZ A PÁLYÁZAT ALATT REFERENCIA MUNKÁVAL.

QzCCxQs.png

Jose™

✝️Ha trónon a király, vígan dúl a lakoma✝️
Játékos
from: eddiealvarez@gmail.com
to: cmd.cooper@lspd.org

Tiszteletem Cooper Commander!

Szakmai tapasztalatom során számos kampányban vettem részt, amelyek célja a közösség bizalmának erősítése és a hatékony kommunikáció fenntartása volt. Nagy hangsúlyt fektetek az átláthatóságra és az empatikus megközelítésre, hogy minden egyes lakos érezze, fontos része a közösségnek. Emellett jártas vagyok a digitális marketing és közösségi média területén is, amelyek kiváló eszközök lehetnek a rendőrség és a lakosság közötti kapcsolattartásban.
Bízom benne, hogy a pozíció betöltésével hozzájárulhatnék a Los Santos Police Department és a helyi közösség közötti együttműködés erősítéséhez. Szívesen venném a lehetőséget, hogy egy személyes találkozó keretében bővebben is megoszthassam elképzeléseimet és terveimet a közösségi kapcsolattartói pozícióval kapcsolatban addig is pár kidolgozott projektemből megosztok néhányat önnel és az elképzelésemmel.

NOgcRU4.jpeg

tbc5zfZ.png

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.