• Kedves Vendég!
    Lehetőséged nyílik jelentkezni Adminsegédnek fórumon keresztül. Minden információt megtalálsz a topikban. Sok sikert kívánunk! Katt ide!
  • Tisztelt Játékosok!
    Az elszaporodott fórum account feltörések miatt nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a fórum felhasználójára kapcsolja be a 2FA-t (kétfaktoros azonosítás). Ezzel elkerülitek, hogy feltörjék a fiókjaitokat, és nagyban megkönnyítetek a munkánkat! Köszönjük! A 2FA-t ide kattintva tudod élesíteni.
  • 🎄 Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a HL Csapata! 🎄

Nos Car Shop

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.
Már 17, 2021
1,197
1,765
PicsArt_09-04-04.22.43.jpg
Önéletrajz:

Név:
Izaak Turner.

Születési hely, idő:
Los Santos, 1995.06.14.

Elérhetőség:
Izaak.Turn@hungary-life.hu

Nyelvismeret:
Angol, Német C2-es vizsga (Mesterfok).

Eddigi munka tapasztalatok:

-Fuvarozó, ezáltal alapfokú szerelői készség.
-Cisco Systems ( programozói munkakör).

------------------------------------------------

Céggel kapcsolatos tervek:

-Megtalálni a megfelelő értelmiségi, tanult embereket akiket felvehetek munkatársnak.
-Megtalálni az egyensúlyt a jármű eladói, köztem, a tovább adóban és a vevő között.

Fizetési rendszer:
-Adásvételi szerződést írunk mindenről, ha a vevő ragaszkodik hozzá számlát nyomtatunk.(photoshop, imgur link)

Rangok:

-Director

-Deputy Director

-Seller

Tagfelvétel menete:

A fórumon keresztül fog történni elsősorban egy jelentkezési lapot kellesz kitölteni, ahol eldöntöm, hogy tovább haladhatsz-e vagy sem.

Ha nem sikerül egy hét múlva próbálkozhatsz legközelebb, ha nem várod ki szó nélkül elutasított-ba kerülsz, természetesen először indokot is adok miért gondoltam úgy ahogy.

Ha sikerül akkor a tgf áttér egy ic beszélgetésre, ahol az elő életedről , illetve munka tapasztalataidról fogok kérdezni, ezáltal nézem, hogyan is használod a me-t, illetve a say-t. ( Do használatát nem fogadom el.)

Ha az ic részen is sikeresen átjutottál, akkor egy hajszál választ el attól, hogy munkatárs légy, egy OOC beszélgetésre foglak invitálni discordon vagy ts-en. Itt nem azt fogom nézni, hogy hány éves vagy, fiú, lány esetlegesen ufo, hanem, hogy értelmesen meg tudsz-e nyilvánulni, alkalmazkodó vagy-e.

Szabályzat (IC):

-Tisztelet megadása a vevőnek és mindenki másnak.

-Egy héten minimum 5 autót tégy ki a kerbe.( Persze tudom, hogy létezik magánélet, ha nem érsz rá csak dobj egy üzenetet. )

-A heti egyetlen meetingen megjelenni.( Ha más dolgod van szólj. )

-Más által meghirdetett autóhoz nincs közöd, hagyd békén.

Szabályzat (OOC):

-Lehet velem hülyéskedni, vevő vagyok a poénokra, de mindennek megvan a hátára.

-Ha esetleg nem érsz rá, akkor azt facebookon, vagy discordon jelezni kérem.

-Bind RP használata tilos, kirúgással jár.

Röviden rólam:

Péternek hívnak, 18 éves középiskolai diák vagyok, informatika szakon.
Poénosnak, viccelődőnek, de ugyanakkor határozottnak, illetve magabiztosnak mondanám magam. Gyűlölöm az emberhez nem méltó viselkedést.
Nem előnyös dolgaim a hirtelen harag, néha megfontolatlan vagyok, illetve sokszor akaratos.

A szerverem eddigi elért eredményeim:

-LSMC tag.
-SUD leader.
-Mid night club NS alapító

f2b.jpeg

Utoljára szerkesztve:
Állapot
Nem nyitható további válaszokra.