Prémium ládák!

Tommy

Veterán
Prémium ládák
Szerveren megtalálhatóak az úgy nevezett prémium ládák. Jelenleg csak a prémium panelből megvásárolhatóak, későbbiekben lehetséges, hogy szint lépésenként ezzel fogjuk a játékosokat jutalmazni. A ládák Dashboardban (Home), prémium fülön belűl az egyéb kategóriában találhatóak. Egyenlőre 5 ládát hoztunk be a szerverre, ezek az alábbiak: Legendás láda, Epic láda, Elit láda, Ezüst láda, Bronz láda.

Legendás láda
1.png


Legendás láda a szerveren megtalálható legértékesebb láda ami 30,000 HLP-ért megvásárolható a prémium panelban. Amit a ládában találhatsz: Járművek, skines fegyverek, prémium tárgyak, pénz és limitált tárgyak (olyan tárgyak amit csak ebből a ládából lehet megszerezni).

Epic láda
2.png

Az Epic láda egy olyan tárgy amivel ha van egy kis szerencséd, akkor a láda értékének a dupláját is kinyithatod, ez a láda 15,000 HLP-ért megvásárolható a prémium panelban. Amit a ládában találhatsz: Járművek, skines fegyverek, mesterkönyvek, pénz és prémium tárgyak.

Elit láda
3.png


Az Elit láda egy fontos szerepet játszik ugyanis ez az utolsó láda amiből járművet nyithat egy játékos. Ez a láda 10,000 HLP-ért megvásárolható a prémium panelban. Amit a ládában találhatsz: Járművek, skines fegyverek, tárgyak, mesterkönyvek, pénz és ingyenes szolgáltatások.

Ezüst láda
4.png


Az Ezüst láda 5,000 HLP-ért megvásárolható a prémium panelban. Amit a ládában találhatsz: Skines fegyverek, fegyverek, tárgyak, maszkok, prémium tárgyak, pénz és ingyenes szolgáltatások.

Bronz láda
5.png

A Bronz láda 3,000 HLP-ért megvásárolható a prémium panelban. Amit a ládában találhatsz: Fegyverek, tárgyak, prémium tárgyak, pénz és ingyenes szolgáltatások.

Fontos megjegyezni:
- A ládákból egyszerre csak EGY dolgot lehet kinyitni, ez azt jelenti, hogy lehetséges csak egy ingyenes izzózást kapsz semmi mást,
- A ládákban található tárgyak nem minden esetben érik el a láda értékét,
- Minnél értékesebb a láda, annál nagyobb az esélye annak, hogy a benne található tárgyak meghaladják a láda értékét,
- Ha tele van az inventoryd és úgy nyitsz ki egy ládát amiből itemet kaptál volna, akkor lehetséges, hogy nem kapod meg a tárgyat. Ezért arra kérlek titeket, hogy csak úgy nyissatok ládát ha van legalább 2 üres slototok.
- A ládákban található tárgyak frissülhetnek, amikor a ládák tartalma változik, akkor külön fejlesztési jegyzetben közölni fogjuk veletek,
- Tervezünk szezonális ládákat is létrehozni amiben az adott szezonhoz kötött tárgyak/skinek kerülhetnek majd kinyitásra (például karácsonykor mikulás sapka),
- Mivel nem egyszerű össze válogatni azt, hogy melyik játékosnak mire van szüksége, ezért a fejlesztési jegyzet alatt szívesen elfogadok javaslatokat, hogy mivel lehetne őket bővíteni. Esetleg új láda ötletek vagy, hogy a szezonális ládák mit tartalmazzanak.

Mivel egy újdonságról beszélünk, ezért jövőhét péntekig(2021/06/25) 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg az összes láda.
 
Top